help mee - Huize Lindeboom; gezinshuis waar clienten met een licht verstandelijke beperking begeleid kunnen wonen.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

vrienden
Sponsor of donateur worden?
Wij zijn op zoek naar sponsoren of donateurs die ons willen helpen bij het verwezenlijken van onze droom: mensen met een licht verstandelijke beperking een fijn leven geven. Zonder sponsoren is het onmogelijk om de cliënten te geven wat ze nodig hebben en verdienen. Met het sponsorgeld willen we ons terrein blijven vernieuwen. Daarnaast zullen we het geld gebruiken voor het onderhoud van onze gebouwen en spullen en het organiseren van uitjes. Wij kunnen iedere gift goed gebruiken in welke vorm of grootte dan ook. U kunt met ons contact opnemen voor meer informatie.
Op een leuke manier sponsoren?
Wilt u ons op een leuke manier sponsoren? Klikt u dan op de afbeelding van Bol.com. Bij ieder product dat u koopt, krijgt Huize Lindeboom een commissie. Een kleinigheidje dat we gebruiken om leuke activiteiten te ondernemen. Het kost u niets! U koopt de producten namelijk voor dezelfde prijs als altijd. Dus heeft u het idee om iets bij Bol.com te kopen, kom dan eerst even naar onze website en klik op de afbeelding. Ontzettend bedankt!
Inleveren van metalen en elektrische apparaten.
Wij zijn dus op zoek naar oud ijzer en elektrische apparaten. U kunt dit bij ons langs brengen. Op onze oprit staat een container waar u al uw oud ijzer in kwijt kunt. Daarnaast kunt u uw andere metalen en elektrische apparaten (geen koelkasten, airco's en vriezers) ook bij ons kwijt. Deze kunt u rondom de ijzercontainer plaatsen. Van de opbrengsten organiseren wij leuke uitjes met Huize Lindeboom.

Parkstraat 20B 1787 AC, Julianadorp │www.huizelindeboom.nl contact@huizelindeboom.nl│ mob. 0630275040
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu